U KRONIČNOM SI NEDOSTATKU VREMENA?

Otkrij Vrijednost Virtualnog Asistenta! Tvoji Ciljevi Postaju i Moji!

Konstantno imaš osjećaj da si u utrci sa vremenom. Dan proleti, a to-do lista je riješena samo djelomično. Obzirom da sve ili većinu uloga unutar tvrtke obavljaš sam/a, sve rjeđe se baviš aktivnostima vezanim uz primarnu djelatnost jer ti svi ostali zadaci oduzimaju previše vremena i energije. Obrada narudžbi, hrpa papirologije, upiti klijenata, odgovaranje na komentare, priprema newsletter-a… Pokušavaš se sjetiti kada si objavio/la zadnji post na FB/IG. Osim pokojeg cvrkuta cvrčka negdje u daljini, ništa, muk.  

Strategija razvoja i planovi o širenju poslovanja sa početka tvoje poduzetničke priče čine se kao daleki san koji ti sve više klizi kroz prste. Kada bi barem mogao/la zaposliti osobu koja će voditi brigu o svim tim popratnim zadacima kako bi se ti mogao/la posvetiti generiranju novih ideja i vrijednosti. Međutim, odgovornost takvog pothvata je značajna, a troškovi visoki. Proces zapošljavanja, porezi i doprinosi, trošak prijevoza, prostora i osnovnih sredstava za rad, osjećaj da si u potpunosti odgovoran za još jednu osobu i njegovu obitelj u krajnjem slučaju. Da, jasno ti je da ćeš ipak još neko vrijeme gurati sam/a. 

Slučajno, u nekom razgovoru ili članku naletiš na pojam virtualni asistent. Nije ti u potpunosti jasno o kakvom konceptu se radi. Iako zvuči zanimljivo, uvjeren/a si da se većina gore spomenutih stavki veže i za takav oblik podrške. Međutim, sve navedene obveze u slučaju suradnje sa virtualnim asistentom izostaju, ne postoje. Plaćaš samo stvarno odrađene sate ili dogovoren rezultat, a angažiraš ga opsegom i intenzitetom koji ti je potreban. Također, vrlo bitan aspekt je da ti virtualni asistent postaje SURADNIK, A NE ZAPOSLENIK koji je poduzetnik isto kao i ti tako da je izrazito motiviran da dobro obavi posao i da ti pomogne da budeš uspješan u poslovanju. I sam/a znaš da je zadovoljan klijent najbolja reklama. Šećer na kraju je da u uslugu možeš uključiti i asistenciju u osobnom životu.  Tvoj vlastiti poslovno-privatni asistent!

krenimo stepenicama uspjeha zajedno

#tvojuspjehjeimojuspjeh